Betaalbaar wonen op steenworp afstand van hartje Amsterdam

De verkoop van het project West Avenue 2 in Amsterdam Nieuw-West is gestart. De 31 betaalbare driekamerappartementen van West Avenue 2 beschikken over een buitenruimte en eigen parkeerplaats. De prijs vanaf €195.000 v.o.n. biedt kansen voor nieuw, betaalbaar en snel wonen. Medio 2013 worden de appartementen namelijk al opgeleverd.

West Avenue 2 biedt 3 verschillende woningtypes met drie of vier kamers. De woonoppervlakten zijn van 80 m² t/m 123 m². Alle appartementen beschikken over een ruim balkon op het westen. Ruim wonen op steenworp afstand van hartje Amsterdam, dat kan in West Avenue 2.

Het project wordt gebouwd op de overgang tussen de oude en de nieuwe stad. Direct achter de A10 en vlakbij het Rembrandtpark. West Avenue 2 bied je een veilig en comfortabel thuis, met veel groen, buurtwinkels en alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Hartje Amsterdam ligt daarnaast op 15 minuten fietsafstand, dus je bent zo in het bruisende centrum. West Avenue 2 is de tweede fase van het project West Avenue, wat in totaal uit 150 appartementen bestaat. De oplevering van het project is medio 2013 gepland.

Meer info: Makelaardij Van der Linden Amsterdam