Zelf je huis bouwen in Amsterdam, hoe werkt dat precies? Doe je het alleen of kan het ook in een groep? Welke valkuilen kom je tegen bij zelfbouw? En wat is het actuele aanbod van zelfbouwkavels? Op deze en andere vragen krijg je antwoord tijdens de Zelfbouwmarkt, op zaterdag 4 november. Plaats van handeling: het Machinegebouw op het Westergasterrein in Amsterdam West.

Informatie over het actuele aanbod zelfbouwkavels in Amsterdam

Behalve over het actuele aanbod  van zelfbouwkavels in Amsterdam krijg je informatie over bijvoorbeeld duurzaam bouwen, erfpacht en de financiering van je zelfbouwhuis. Verder kom je meer te weten over de procedure die je moet volgen om een zelfbouwkavel te kunnen kopen.

Panelgesprekken, workshops, stoomcursussen en ontmoetingen

Dit alles gebeurt via panelgesprekken, workshops, stoomcursussen en ontmoetingen met andere (mogelijke) zelfbouwers. En wil je een één-op-één gesprek met een deskundige? Kom dan voor een kop koffie en iets lekkers naar het Zelfbouwcafé. Wat je kinderen intussen moeten doen? Geen zorgen. Die zullen zich prima vermaken in de speciale Kids-Zelfbouwhoek.

Zelfbouwmarkt Amsterdam: van 12.00 tot 16.00 uur

De Zelfbouwmarkt duurt van 12.00 tot 16.00 uur. Je kunt vrijblijvend binnenlopen. Je hoeft je dus niet van tevoren aan te melden.

Meer weten over aanbod zelfbouwkavels in Amsterdam?

Wil je weten wat het beschikbare aanbod van zelfbouwkavels in Amsterdam is? Kijk dan op de website van de gemeente.

Ook informatie over duurzaam bouwen

Wil je meer weten over duurzaam (zelf)bouwen en wonen? Kom dan naar het evenement ‘Duurzaam020 – Hoe dan?’, dat tegelijkertijd met de Zelfbouwmarkt op het Westergasterrein plaatsvindt.

Bron plus foto: Amsterdam Woont