Start verkoop nieuwbouwwoningen Steelvliethof in Amsterdam Nieuw-West


Op 20 november start de verkoop van de 42 woningen in de Steelvliethof in de Reimerswaalbuurt in Amsterdam Nieuw-West. Van 13.00 – 17.00 uur vindt er een verkoopmanifestatie plaats in restaurant OPIUM, Meer en Vaart 175 aan de Sloterplas. 


Ruime woningen met tuin of terras

De nieuwbouwwoningen van Steelvliethof komen tussen de Osdorperban, Reimerswaalstraat en het Steelvlietplein te liggen. In totaal worden er 40 eengezinswoningen en 2 appartementen rond een gemeenschappelijk binnenhof gebouwd. De woningen zijn ontworpen door Onix Architecten. Het zijn ruime en comfortabele woningen met een woonoppervlakte van circa 83 m˛ tot 135 m˛. De prijzen zijn vanaf €199.000,- v.o.n. Alle eengezinswoningen hebben een tuin of terras en de appartementen een terras. De woningen liggen aan een gemeenschappelijk, afgesloten binnenhof waar kinderen veilig kunnen spelen. Parkeren kan bij de woning of dicht bij huis op straat.

Groen wonen in Reimershoven

Reimershoven, onderdeel van het grote vernieuwingsproject Nieuw Reimerswaal, bestaat uit negen carrés met elk een eigen binnenhof. Samen vormen de negen hoven de buurt Reimershoven. Tussen de carrés lopen straten en twee grote autovrije pleinen met veel bomen, struiken, perkjes en gras. De autovrije pleinen worden ingericht als ontmoetingsplek voor de buurt. Het eerste hof met 72 huurwoningen en de nieuwe basisschool St. Lukas worden eind dit jaar opgeleverd.


Vernieuwing Reimerswaalbuurt

Zowel de woningen als de voorzieningen en openbare ruimte in de Reimerswaalbuurt worden ontwikkeld door VOF De Stadstuinen, een samenwerking tussen Ymere en Bouwfonds. In totaal realiseren Ymere en Bouwfonds in Reimershoven 740 woningen: appartementen en gezinswoningen, koop en huur.

www.reimershoven.nl


 

Doorsturen  Print