Informatiedag Reimershoven zondag 22 mei van 14.00 – 17.00 uur

Op zondag 22 mei a.s. is er een informatiedag over Reimershoven, Steelvliethof in Amsterdam Nieuw-West. Van 14.00 – 17.00 uur kunt u in Activiteitencentrum De Hood (Reimerswaalstraat 101) het aanbod van koopwoningen in Steelvliethof bekijken. Op hetzelfde tijdstip zijn er sportactiviteiten voor kinderen.


Ruime woningen met tuin of terras

In totaal worden in Steelvliethof 40 eengezinswoningen en 2 appartementen gebouwd. Het zijn ruime en comfortabele woningen met een woonoppervlakte van circa 84 m² tot 142 m². De prijzen zijn vanaf €199.000,- v.o.n. Alle eengezinswoningen hebben een tuin of terras en de appartementen een terras. De woningen liggen aan een gemeenschappelijk, afgesloten binnenhof waar kinderen veilig kunnen spelen. Parkeren kan bij de woning of dicht bij huis op straat.


Groen wonen in Reimershoven

Reimershoven, onderdeel van het grote vernieuwingsproject Nieuw Reimerswaal, bestaat uit negen carrιs met elk een eigen binnenhof. Samen vormen de negen hoven de buurt Reimershoven. Tussen de carrιs lopen straten en twee grote autovrije pleinen met veel bomen, struiken, perkjes en gras. De autovrije pleinen worden ingericht als ontmoetingsplek voor de buurt. Het Reimerswaalhof met 72 woningen, de nieuwe basisschool St. Lukas en Activititeitencentrum De Hood zijn begin dit jaar opgeleverd.


Het project Reimershoven wordt ontwikkeld door VOF De Stadstuinen, een samenwerking tussen Ymere en Bouwfonds.

Kijk voor meer informatie op www.reimershoven.nl. 

Doorsturen  Print