Start verkoop GetijenVeld


De verkoop van GetijenVeld in Geuzenveld-Slotermeer is begonnen. De verkoopmanifestatie had niet op een betere dag gepland kunnen zijn. De eerste fase van het nieuwbouwproject heet Lente en zaterdag 21 maart was een prachtige lentedag.In een grote tent naast het bouwterrein op de hoek van de Troelstralaan en de

De Savornin Lohmanstraat konden belangstellenden zich laten informeren. De bijeenkomst werd druk bezocht door potentiële kopers die met vragen terecht konden bij aanwezige makelaars. Ook lag er voor hen een brochure met prijslijst klaar.


Velen hadden hun kinderen meegenomen en die hoefden zich niet te vervelen. Speciaal voor hen was er een tijdelijke kinderboerderij ingericht. De dieren, waaronder ezels, lammetjes, geitjes en kuikentjes waren zeer populair, en niet alleen bij de kinderen.


De eerste fase van GetijenVeld bestaat uit 48 eengezinswoningen, tien woon-/werkwoningen en vier maisonnettes. Tevens bevat deze fase negen kavels waarvan de helft al is verkocht. Naar verwachting worden de woningen in het voorjaar van 2010 opgeleverd.


GetijenVeld ligt in de Van Tijenbuurt, één van de vernieuwingsgebieden die Delta Forte in opdracht van Far West herontwikkelt. Het projectgebied grenst aan de De Savorin Lohmanstraat, de Troelstralaan, de Van Karnebeekstraat en de Blussestraat. In totaal worden er binnen het plangebied van GetijenVeld 257 koopwoningen en 112 huurwoningen gebouwd.


Voor meer informatie: www.getijenveld.farwest.nl


 Doorsturen  Print