Voor iedereen die geïnteresseerd is in Kraftwerk 020: we staan op zaterdag 9 maart in Coffeemania. Een open inloop-bijeenkomst waar je meer te weten kan komen over het project, je kunt inschrijven en elkaar kunt ontmoeten.

Coffeemania

Het leukste koffietentje van Nieuw-West ligt op vijf minuten lopen van de plek waar Kraftwerk 020 gebouwd moet worden. Hier houden wij op zaterdag 9 maart een bijeenkomst, die open is voor iedereen. Tussen 11.00 en 15.00 staan wij klaar om alle vragen te beantwoorden. Het adres is Ottho Heldringstraat 3, om de hoek van metro-station Heemstedestraat. Tram 2 stopt hier ook, en voor wie met de auto komt is er altijd parkeerplek voor de deur. Kijk ook een sop de website www.coffeemania.nl.

Stand van zaken

Wij hebben ons de laatste tijd hard ingespand om een mooi voorstel te kunnen presenteren. Van verschillende kanten hebben we vragen gekregen over de grootte van de woningen en over de prijs. Met het bijgewerkte voorstel willen wij die vragen beantwoorden. Daarnaast heeft er overleg plaatsgevonden met de gemeente om te zorgen dat het project naadloos in de plannen past. We hebben ook met aannemers gesproken om zeker te weten dat we een plan maken dat past binnen het budget. Op dit moment zetten we de puntjes op de i – wil je meer weten, kom dan langs op zaterdag 9 maart.
Inschrijving

De inschrijving voor bouwgroepen op het Podium is geopend, ook voor Kraftwerk 020 kun je je nu inschrijven. Je kunt je op 9 maart tijdens de bijeenkomst inschrijven, of via de website. Doe dit snel, want op 15 maart sluit de inschrijving. Wie zich later inschrijft, krijgt een plek op de reservelijst. De inschrijving is op dit moment volledig vrijblijvend en kosteloos; pas als de bouwgroep van de gemeente een optie op de kavel heeft gekregen wordt er inschrijfgeld gevraagd. Meer informatie hierover is te vinden op het inschrijfformulier.
Ten slotte…

Laat graag even weten of je komt door een e-mail te sturen naar: info@kraftwerk020.nl Kun je er niet bij zijn, of heb je het toch gemist? Laat het ons weten, dan sturen we je later het informatiepakket op.