tcositeAmsterdam Osdorp – Bij Tuincentrum Osdorp wordt zondag 4 mei een super interessante barbecue-demonstratie gehouden. Niemand minder dan topchef Harm Jan Bloem, bekend van TV en inmiddels crème de la crème Topbarbecue Specialist verzorgt deze demonstratie van het gerenommeerde BBQ merk Outdoorchef.   De BBQ-liefhebber komt echt aan haar/zijn trekken! Wilt u een snelle hap, zoals de lekkerste hamburger in een paar minuten? Of gaat u voor een avondvullend barbecueprogramma met een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht? Het kan allemaal!

Harm Jan Bloem leert u spelenderwijs de fijne kneepjes van het vak en schotelt u een heerlijk 4-gangen diner voor. Wat dacht u om te beginnen van een stokbroodje met geitenkaas en honing als voorgerecht en een heerlijke mini kipsaté met zwarte sesam als tussengerecht? Een goed stuk vlees, langzaam gegaard of een lekkere moot zalm, gemarineerd in pesto als hoofdgerecht? Als nagerecht gegrilde ananas met een bolletje roomijs en een toefje slagroom? Kom maar proeven zondag!

Alle geheimen van de barbecue worden ontrafeld; na deze BBQ demo weet u alles van vis en vlees roken, van ambachtelijk barbecueën, van direct en indirect vuur. Harm Jan geeft uitleg over de beste vlees- en vissoorten maar ook over groente en fruit op de barbecue. Hij legt uit wat de beste materialen zijn (wanneer gebruikt u briketten, wanneer houtchips) en wat de juiste temperaturen zijn en verklapt meer handigheidjes uit de praktijk. Natuurlijk worden ook de lekkerste recepten uitgewisseld!

Tuincentrum Osdorp heeft speciaal dit weekend van 3 en 4 mei extra interessante BBQ aanbiedingen. Zo krijgt u onder andere bij aankoop van een Outdoorchef barbecue een Cadeaucheque van Center Parcs met kortingsvouchers, die u kunt besteden bij een boeking bij Center Parcs vakantieparken dit seizoen.

Bent u helemaal enthousiast geworden door de demonstratie van Harm Jan Bloem, dan kunt u zich meteen opgeven voor één van de komende BBQ – Workshops waar u zelf aan de slag kunt. Kijk op de site www.osdorp.nl. voor een geschikte datum.

De Barbecue Demonstratie start zondag 4 mei om 13:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Tot zondag!

Tuincentrum Osdorp is zeven dagen per week geopend. Van maandag tot en met zaterdag van 09:30 tot 18:00 uur en iedere zondag van 12:00 tot 17:00 uur.