Bierens de Haanbuurt: Rustige woonwijk tussen Sloterpark en Confuciusplein!

De Bierens de Haanbuurt bestaat uit drie varianten eengezins koopwoningen waarin u uw eigen woonwensen kunt realiseren. De buitenkant wordt voor u gerenoveerd en binnen kunt u de woning helemaal naar eigen smaak afbouwen of laten afbouwen! De eerste belangstellenden voor een woning zijn al langs geweest om de modelwoning te bezichtigen.

klus woning bierens de haanstraat

 

De Bierens de Haanbuurt is een rustige woonwijk gelegen aan de voet van het Sloterpark en de Sloterplas. Hier vindt u een grote groene oase waar u kunt wandelen, hardlopen, zonnen of gewoon van de buitenlucht genieten. Met de fiets of het openbaar vervoer kunt u bijvoorbeeld direct naar het centrum van Amsterdam of naar Schiphol. Via de A9, A10 en de nieuwe Westrandweg bent u snel thuis en u kunt gratis voor de deur parkeren. Diverse scholen, kinderopvang en winkels en markt op Plein ’40-’45 zijn om de hoek!

 

De perfecte combinatie van locatie, ruimte en groen, kortom; een plek waar u ontspannen en zorgeloos kan wonen, een plek om u thuis te voelen !

 

Duurzaamheid
Alle woningen in deze buurt worden door Ymere aan de buitenzijde opgeknapt. Dit betekent dat u de komende jaren aan de buitenzijde van de woning geen onderhoud hoeft te verrichten en hier ook geen kosten aan heeft. Het kan zijn dat u eigenaar wordt van een woning waar dit nog moet gebeuren. In dat geval worden deze werkzaamheden na uw aankoop door Ymere uitgevoerd met minimale overlast.

 

De woning wordt ook geïsoleerd, waardoor uw  verwarming na de opknapbeurt minder hard hoeft aan te staan. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Bouw zelf je woning af
De basis van de woning is schoon en veilig. Dit houdt in dat de vraagprijs niet hoger is door verbouwingen die u misschien niet had gewild. Wel biedt Ymere u de mogelijkheid om de woning naar eigen wens te laten afbouwen.

 

Hoe werkt dit in de praktijk? 

Samen met de makelaar en een vaste aannemer kunt u uw wensen bespreken. Deze wensen kunnen variëren van bijvoorbeeld extra stopcontacten tot een nieuwe keuken of badkamer. Het is zelfs mogelijk om een dakkapel of een aanbouw door de aannemer te laten realiseren. De vergunningen voor deze verbouwingen worden door Ymere voor u verzorgd. Met de aannemer maakt u afspraken over de verbouwing, de prijs en de planning. Mocht u zelf goed kunnen verbouwen, of mensen kennen die dat voor u willen doen, dan kan dat natuurlijk ook!

Interesse? Maak nu een afspraak met de makelaar en bekijk alle mogelijkheden in de modelwoning, Geert Grootestraat 21 !

Moerland Makelaardij

Tussen Meer 286

1069 DZ Amsterdam

Tel: 020 – 610 33 66

Email: info@moerland.nl