Sandra Vervoort, Karin van Loggem en de nicht van Marjolein Kreuger-Werker met hun gewonnen WiFi tablets

Zaterdag 7 juli lanceerdeAchmed Baâdoud samen met Lebo-directeur Ronald van Teeffelengratis WiFi in Winkelcentrum Osdorp. Lebo schonk het WiFi aan de inwoners van Nieuw-West ter gelegenheid van hun 50-jarig bestaan. Met het WiFi kan iedereen in het winkelgebied gratis het internet op met smartphone, tablet of laptop. Ook bewoners van het plein kunnen het internet gebruiken.

In aanloop naar de lancering organiseerde het project Centrum Nieuw-West de Nieuw-West Superquest. Met deze digitale speurtocht door Winkelcentrum Osdorp konden drie WiFi tablets gewonnen worden. Sandra Vervoort, Karin van Loggem en Marjolein Kreuger-Werker wisten het snelste de locatie van de schat. Zij kregen de WiFi tablet tijdens de lancering van de WiFi overhandigd.

Lebo bouwde voor de promotie van het WiFi een lounge die ingezet wordt om aan mensen uit te leggen hoe de WiFi werkt. Het ontwerp werd gemaakt door kunstenaar en Osdorpplein bewoner Dirk Krechting. De lounge stond de hele zaterdag op het Osdorpplein en had veel aanloop.