site woningen voorgevel (Medium)Donderdag 3 april startte onder grote belangstelling het verkooptraject van het nieuwbouwproject ‘Achter de Dijk’ in Zwanenburg.   Dit project,  aan de Wilgenlaan en Populierenlaan telt 5 benedenwoningen, 5 maisonnettes en 13 eengezinswoningen.  De 3-kamer benedenwoningen hebben een oppervlakte van circa 62 m2 en een eigen tuin met separate berging. De maisonnettes hebben een oppervlakte van circa 119 m2 met maar liefst 4 kamers en een riante bergzolder. De eengezinswoningen tenslotte hebben een oppervlakte van circa 103 m2 met 3 slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. In de privé tuinen bevindt zich ook een eigen berging.
Alle type woningen worden compleet geleverd inclusief keukenblok, badkamer en wandafwerking.

Vrij-op-naam prijzen starten bij € 155.000,- voor de benedenwoningen, € 198.500,- voor de maisonnettes en € 228.500,- voor de eengezinswoningen. Door de gemeente Haarlemmermeer wordt daarnaast een starterslening beschikbaar gesteld.

Belangstellenden die meer informatie wensen of zich alsnog willen inschrijven kunnen dat doen tot maandag 14 april (16.00 uur) via Regio Makelaars in Zwanenburg www.regiomakelaars.nl.   Uiteindelijk loot de notaris uit de ontvangen reacties een definitieve verkoopvolgorde.