Tuinen van West | Route du Soleil zomerse festivalmiddag bij het Rijk van de Keizer

Op zondag 9 augustus is de Amsterdamse creatieve evenementenlocatie het Rijk van de Keizer het decor van een nieuw, zomers festival: Route du Soleil. Van 10.00 tot 20.00 uur kunnen jong en oud genieten van theatervoorstellingen, voorleessessies, sportieve activiteiten, live muziek en heerlijk eten en drinken. Hakim, bekend van Sesamstraat, speelt zijn nieuwste voorstelling: Hakim op z’n best! Ook treedt o.a. folktrio Yellow Grass op.

TvW_RouteDuSoleil_def_LR_01Programma
Om 11.00 uur speelt Ton Meijer zijn voorstelling Robinson Crusoe, over de gelijknamige beroemde schipbreukeling. Een voorstelling vol humor en interactie voor iedereen vanaf 6 jaar.
Tussen 12.00 en 17.00 uur kan iedereen deelnemen aan de sportieve en uitdagende activiteiten van Kunstgras. Gebruik de Tuinen van West als golfparcours of ga op ontdekkingsreis door de Tuinen van West met een GPS-tocht. In groepjes van 7 personen kan je je laten opsluiten in de Into The Woods Escape Room, waar je in een half uur met elkaars hulp uit moet zien te komen.
Om 13.30 uur speelt Hakim zijn nieuwste voorstelling: Hakim op z’n best! Hakim, bekend van Sesamstraat, haalt de inspiratie voor zijn voorstellingen uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vol humor naar de wereld van kinderen. Voor iedereen vanaf 4 jaar – en meedoen mag!
Om 16.00 uur start Cantina Live: live muziek van Dusty Stray en Yellow Grass en aansluitend draait DJ Ir Vendermeulen op vinyl. Tegelijkertijd gaan de barbecues aan en kan de dag worden afgesloten met een heerlijk diner.

TvW_RouteDuSoleil_def_LR_02Entree en reserveringen
Entree tot het festivalterrein van Route du Soleil is gratis.
Voor de voorstellingen Hakim op z’n best! en Robinson Crusoe dienen vooraf kaarten te worden gereserveerd a € 3,50 per stuk. Na de voorstelling kunnen deze kaarten worden ingewisseld voor een drankje naar keuze.
Ook voor de barbecue dient gereserveerd te worden. Een volwassene betaalt hiervoor € 10,- en een kind (tot 12 jaar) betaalt € 7,50.
Op www.tvwroutedusoleil.nl kan gereserveerd worden.

Tuinen van West | Route du Soleil
Tuinen van West | Route du Soleil vindt plaats op het terrein van het Rijk van de Keizer aan de Joris van den Berghweg 101-111 in Amsterdam. Bij goed weer vinden de voorstellingen plaats in het amfitheater, bij slecht weer op de binnenlocaties van het Rijk van de Keizer. Alle overige activiteiten en optredens gaan altijd door, zowel bij goed als bij slecht weer.
Route du Soleil wordt georganiseerd door De ProductieBrigade en het Rijk van de Keizer, in opdracht van Stichting Collected Works, en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Nieuw-West, Kunstgras Events en VoorleesExpress Amsterdam.
Kijk voor meer informatie en updates op www.tvwroutedusoleil.nl en https://www.facebook.com/events/1445507942421981/.