Maak kans op een wifi tablet tijdens Nieuw-West Superquest speurtocht

Amsterdam, 22 juni 2012 – Ben jij de beste speurneus van Nieuw-West? Proof it! Doe vanaf 29 juni mee aan de Nieuw-West Superquest. Een spannende speurtocht door Centrum Nieuw-West. Voor de drie winnaars ligt er een tablet klaar. Volg de speurtocht op Twitter via @nwsuperquest en let op de hashtag #nwsuperquest. Heb je geen twitter account, dan kan je alsnog meedoen. Kijk gewoon op www.centrumnieuwwest.nl. Krijg je een aanwijzing? Sprint naar Centrum Nieuw-West om een clue op te halen. Waar? Dat staat in die tweet. Gedurende de week kun je clues verzamelen. Ben jij een hele goeie speurneus? Dan weet jij met de minste clues, en dus als snelste, de schat te vinden. Kom met de schat op zaterdag 7 juli om 13.00 uur naar het Osdorpplein. Daar ligt een tablet voor je klaar.

Winkelcentrum Osdorp eerste winkelgebied met gratis WiFi
Het Osdorpplein is het eerste stadscentrum in Amsterdam waar winkelend publiek, ondernemers en inwoners gebruik kunnen maken van gratis WiFi. Lebo Vastgoed, vastgoedeigenaar in het gebied, schonk de WiFi aan de inwoners van Nieuw-West in het kader van hun vijftigjarig bestaan vorig jaar. In aanloop naar de officiële lancering op 7 juli 2012 vindt de speurtocht plaats. Er zijn drie WiFi tablets te winnen. De tablets worden door stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud uitgereikt tijdens de feestelijke lancering op het Osdorpplein op zaterdag 7 juli om 13.00 uur.

Uitbreiding Centrum Nieuw-West
De gratis WiFi is een aanwinst voor Centrum Nieuw-West. Onder deze projectnaam werken verschillende partijen aan de vernieuwing van het Osdorpplein en omgeving. Het winkelgebied wordt de komende jaren uitgebreid. Ook komen er nieuwe woningen en wordt de oever van de Sloterplas anders ingericht. Met gratis WiFi onderscheid het gebied zich ten opzichte van andere stadscentra.

Over Lebo
Lebo Vastgoed beheert en belegd sinds 1961 in onroerend goed. Het vastgoedbedrijf is vanaf dat jaar al gevestigd aan de Jan Tooropstraat in Amsterdam Nieuw-West en met name in dit stadsdeel heeft het bedrijf veel ontroerend goed. Lebo heeft een duidelijk MVO beleid en sponsort de Amsterdamse zaalvoetbalvereniging AORC, zwemvereniging De Dolfijn, het Ronald McDonald Huis en de Stichting Topsport.