Mooieverandas.nlUW DROOM binnen handbereik. U kent vast wel het gevoel dat ontstaat bij de eerste voorjaarszon. Het gevoel van heerlijk genieten van de tuin en de schaarse vrije tijd. Vervelend zijn dan ook die regenachtige dagen, waarop je niet van die heerlijke momenten kunt genieten. Met een veranda kunt u vier seizoenen lang genieten van uw tuin. Want regent het, maar is de temperatuur wel goed? Geen nood! Onder een terrasoverkapping zit u droog en comfortabel.

GROENRIJK ZWANENBURG is twee jaar geleden begonnen met het dealerschap van GARDENDREAMS international, dé veranda leverancier van Europa. Dit in verband met het totaal plaatje voor de verlenging van uw buitenleven.

HOVENIERSBEDRIJF GroenRijk Zwanenburg is een groot hoveniersbedrijf, en heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen voor particulieren en bedrijven. We merkten de laatste jaren dat er veel vraag was naar een overkapping aan de woning of vrijstaand in de tuin. GroenRijk Zwanenburg is vervolgens opzoek gegaan naar een product dat voldeed aan het wensen van de hoveniers, die dit product moeten plaatsen. Een product dat robuust, stijlvol en onderhoudsarm is. Verder wilden de hoveniers dat het product naar alle wensen van de klant aan te passen is en vele opties mogelijk zijn.

WAAROM EEN GARDENDREAMS VERANDA? We kunnen voor iedere woning een standaard en/of maatwerk veranda leveren, in 3 standaard kleuren en tegen meerprijs in alle RAL-kleuren. Het heeft een unieke prijs- kwaliteitsverhouding en de hemelwaterafvoer is geïntegreerd in een staander. Als dakbedekking kunt u kiezen uit verschillende typen polycarbonaat of glas. Daarnaast zijn er nog vele opties, zoals verlichting en verwarming , waarmee u uw veranda kunt uitrusten. Er wordt uitsluitend gewerkt met onderhoudsarme en solide materialen, waar 10 jaar garantie op gegeven wordt en de constructie is berekend volgens de Duitse bouwnormen.

MAATWERK VERANDA daar staat het montage team van GroenRijk Zwanenburg bekend om in de regio. We zetten veel standaard veranda’s, maar de kracht van ons bedrijf is dat wij voor iedere tuin of woning een maatwerk veranda oplossing voor handen hebben. Wij bouwen de veranda in de tuin op en beschikken over zoveel gespecialiseerd gereedschap, product- en vakkennis dat maatwerk geen enkel probleem is. Bijna voor alles is een oplossing te bedenken en tot het gewenste resultaat uit te voeren. En wilt u totaal beschut zitten en beschermd tegen allerlei weersinvloeden? Kies dan voor een extra glasschuifwand of een aluminium kozijnwand in uw veranda. En wanneer u nog een stapje verder wilt gaan, kunt u kiezen voor een complete tuinkamer van Gardendreams. Alles wordt dan op maat gemaakt, zodat het aan uw specifieke wensen voldoet.

NIEUW! Veel klanten vroegen om een veranda breder dan 400 centimeter en wilde liever twee staanders in verband met de maximale uitkijk over de tuin. Gardendreams heeft een nieuw gootprofiel ontwikkeld. Een GIGA goot waarbij in veel gevallen uw veranda ook op twee staanders te plaatsen is tot 700 centimeter.

FLEXIBILITEIT IS ONZE KRACHT. Hoe uw woning ook is vormgegeven, welke ruimte uw tuin ook biedt, voor elke situatie bieden wij het juiste ontwerp. Tijdens een goede inventarisatie bij ons in de showroom of bij u thuis bepalen wij samen met u de optimale samenstelling van uw veranda. De mogelijkheden van Gardendreams beperken zich niet alleen tot een rechte toepassing. Wij kunnen oppervlakten overkappen in een afwijkende vormgeving. Of de veranda nu in de hoek, om de hoek (waaiervorm) of schuin moet worden geplaatst, niets is ons te gek!

VIJF REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EEN VERANDA. Een veranda vergroot uw woongenot. Buiten zitten wanneer u maar wilt, vier seizoenen lang. Het geeft een prima bescherming van uw kostbare tuinmeubelen, kinderspelgoed en buitenkeuken. Een zeer goede investering voor de lange termijn, want een veranda vergroot de waarde van de woning. U hebt minder onderhoud aan uw ramen en kozijnen onder de veranda, omdat zijn vrij blijven van weersinvloeden. En het is de smaakmaker in uw tuin, volop mogelijkheden om zelf uw nieuwe woonruimte vorm te geven.

Bent u geïnspireerd geraakt, bezoek dan onze website: www.mooieverandas.nl of bekijk de advertentie op de achterzijde van de Westerpost van deze week. Mooieverandas.nl is gevestigd in GroenRijk Zwanenburg, IJweg 177, te Zwanenburg. Tel.nr 020-4974662

U bent van harte welkom in onze showroom.