Het stadsdeel heeft de Markt- Meesters, Ed en Meta Dooyeweerd wegens het grote succes van vorig jaar gevraagd dit jaar wederom vier markten te organiseren.

Nieuw-Sloten-Markt 2015

Nieuw-Sloten-Markt 2015

De markten worden gehouden vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur op het Begiëplein in Nieuw-Sloten op zaterdag 29 oktober, 12 november, 26 november ( Sinterklaas ) en 17 december ( Kerst ). Voor de nieuwkomers, u kunt gratis parkeren, vergeet u niet de blauwe kaart achter uw voorruit neer te leggen.

Noteer deze dagen in uw agenda want een bezoek aan deze markten is zeker de moeite waard. De markt zal zich onderscheiden van andere markten door vooral voor het hele gezin, Bourgondisch, leuk en lekker te zijn. Biologische en duurzame producten hebben de voorkeur maar zijn geen must.

Uiteraard kunt u gezellig op de markt ook wat eten en drinken, een kopje koffie, een Portugese specialiteit, een gevulde oosterse crepe, een kop zelfgemaakte soep, een honing wavel, het kan allemaal.

De geur van eerlijke waren die met passie veelal door de aanbieders zelf bereid zijn, geven u het gevoel in het culinaire walhalla te vertoeven.

Naast verrukkelijke etenswaren worden er ook gerelateerde producten zoals broodplanken, schorten, ovenwanten, kookboeken enz. aangeboden. Om in de Sinterklaas en Kerstsfeer te komen worden er de laatste twee markten mooie originele cadeau artikelen zoals pure schapen wollen truien en vesten, zelfgemaakte sjaals, Kerstkaarsen en biologische huidverzorgingsproducten aangeboden.

Voor vragen, opmerkingen en eventueel nog deelname kunt u  mailen met meta@dooyeweerd.nl

De Markt -Meesters en  de kraamhouders van de Nieuw-Sloten-Markt heten u hartelijk welkom en zullen u een tijdens uw aanwezigheid en naderhand thuis optimaal laten genieten.