Vanaf 3 april, tussen 19.00 en 21.00 uur, start op het kantoor van Regio Makelaars in Zwanenburg de verkoop van het nieuwbouwproject “Achter de Dijk”. De project, vernoemd naar het feit dat de woningen worden gebouwd in de Wilgenlaan en de Populierenlaan dus direct Achter de Dijk, is uniek voor Zwanenburgse begrippen. Al jaren wordt er geen nieuwbouw meer gepleegd in Zwanenburg van dit kaliber. Daarnaast is er door de gemeente Haarlemmermeer toegezegd dat voor alle type woningen een starterslening te verkrijgen valt. Tenslotte zijn  de woningen ook zeer scherp geprijsd.

“Achter de Dijk” ligt op een strategische plek. In de directe nabijheid van het winkelcentrum, sportcomplex, recreatiegebied Park Zwanenburg, de loop-/fietsbrug naar de Middelveldsche Akerpolder, het te realiseren Sugarcity met NS Station (met directe verbinding naar Amsterdam-CS) en uitvalswegen richting Schiphol, Amsterdam en Haarlem.

De woningen hebben veel te bieden tegen een verrassend aantrekkelijke vrij-op-naam prijs. Ze zijn slim ingedeeld en hebben een uitstekende ligging en zonnig gelegen tuinen.

Er worden 3-typen woningen gebouwd:

 ·         5 begane grond appartementen van ca. 62 m2 excl. de om het zuid/oosten gelegen tuin met berging. Prijzen vanaf € 155.000,00 VON

·         5 maisonnetten van ca. 118 m2 excl. het op het zuid/oosten gelegen balkon. Prijzen vanaf € 198.500,00 VON

·         13 eengezinswoningen vanaf 103 m2. Prijzen vanaf € 228.500,00 VON

Voor meer informatie bent u van harte welkom op 3 april tussen 19.00 en 21.00 uur, op het kantoor van Regio Makelaars gelegen aan de Dennenlaan 25B in Zwanenburg. Deze avond zullen onze medewerkers tot uw beschikking staan om vragen te beantwoorden maar ook de ontwikkelaar en een hypotheekadviseur van Koster & De Waart zijn deze avond van de partij.

Regio Makelaars

Dennenlaan 25B

1161 CK Zwanenburg

020-4978822

info@regiomakelaars.nl

www.regiomakelaars.nl