Start verkoop eengezinswoningen Steelvliethof

Start verkoop eengezinswoningen Steelvliethof

Op zaterdag 8 december van 12.00 – 16.00 uur is in activiteitencentrum De Hood in de Reimerswaalstraat 101 in Amsterdam Nieuw-West  een verkoopmanifestatie voor het project Steelvliethof.

Steelvliethof ligt tussen de Reimerswaalstraat en het Steelvlietplein. Er komen in totaal 39 betaalbare eengezinswoningen met tuin. Bijzonder is dat de woningen snel gebouwd kunnen worden en dat er diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden zijn. Kopers kunnen thuis via de website hun eigen woning samenstellen. De prijs wordt dan direct berekend. Kopers weten zo direct waar ze aan toe zijn.

Steelvliethof ligt in de Reimerswaalbuurt in stadsdeel Nieuw-West. De wijk is de afgelopen jaren flink vernieuwd. Er zijn diverse nieuwe woningen gebouwd, zowel koop als huur. En er zijn nieuwe voorzieningen in de wijk gekomen zoals de brede school Sint Lukas en Activiteitencentrum De Hood.

De woningen van Steelvliethof liggen rondom een afgesloten binnenhof en hebben ieder een eigen parkeerplaats. Alle voorzieningen zijn bij de hand: scholen, winkels, sport, horeca en recreatie.

Kijk voor meer informatie op www.steelvliethof.nl.

 

Steelvliethof is een ontwikkeling van VOF De Stadstuinen, een samenwerking tussen Ymere en Bouwfonds.