Op zaterdag 16 februari 2013 zal The Gym Basement voor de bewoners in Amsterdam Slotervaart haar deuren openen. De dag zal starten om 11.00 uur en zal eindigen om 15.00 uur met een borrel en een hapje.
The Gym Basement is in oktober 2012 gestart als een “back-to-basic” sport- en gezondheidsstudio in de staalmanpleinbuurt met mogelijkheden voor o.a. cross-circuitfitness, zelfverdediging voor vrouwen, bootcamp, danslessen, ouder-peutergym, personal training, voedingsworkshops, medische en ontspanningsmassages en mensendieck therapie.
Meedoen!
Tijdens de open dag kan worden deelgenomen aan de sporttrainingen in sportruimte gegeven door de personal trainers van The Gym Basement. En kan men zich inschrijven voor een van de massagevormen en wordt er mensendieck therapie voorlichting gegeven.
Kom kijken of gratis meedoen! Iedereen is van harte welkom op 16 februari vanaf 11.00 uur bij The Gym Basement gevestigd in de kelder (onder Coffeemania) aan Ottho Heldringstraat 3, 020 760 0361. Website: thegymbasement.nl of bekijk het programma op facebook.com/thegymbasement.