Het Tuinen van West Fest is hét nazomerfestival in de Tuinen van West van Amsterdam. Midden in de natuur vieren we de lokale oogst met eten & bijzondere producten, kunst & muzikale performances. Kunstenaars, innovatieve boeren, culinaire ondernemers en ambachtelijke makers nemen je mee in het zelf maken van onder meer ons eten. Trek je laarzen aan en kom ravotten, spelen, ontdekken, proeven en experimenteren!

Maak het mee

Rijd een rondje op de huifkar met verhalenvertellers en singer-songwriters, maak eigen meubels in de werkplaats, kom boogschieten met Dutch Warbow Society geheel in de stijl van de middeleeuwen, doe mee aan een dichtworkshop van Tjitske Jansen of leer hoe je een insectenhotel kan maken. Op het podium zijn optredens van o.a. Cheesy Trio, Sarsaria en Echofly!

Een kijkje in de keuken

De Keuken is de plek voor lokaal en gezond eten en besteed specifiek aandacht aan het bewaren en hergebruiken van voedsel. Lokale chef-koks geven demonstraties en workshops. Van koe melken, zelf brood en pizza maken met de Wilde Chefs met verse ingrediënten van het land tot het werken met oeroude bereidingstechnieken als roken, stoven, smoren en fermenteren met De Kaskantine.

Tuinen van West Fest

Zondag 1 oktober, 12.00 – 18.00 uur

Polderheuvel, Joris van den Berghweg

Gratis toegang