Woensdagavond 31 mei a.s. vanaf 18.00 tot 20.30 uur [inloop] bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van het Haarlem College, Broekweg 1 te Haarlem.

Op deze avond zijn de verkoopbrochure met de plattegronden van de appartementen, de gevels van het gebouw, de situatietekening en de prijslijst beschikbaar. Het verkoopteam informeert u graag over de verscheidenheid aan optiemogelijkheden, waaronder het vtwonen inrichtingspakket. Ook de hypotheekadviseurs van Hetkangewoon zijn aanwezig om u te helpen bij uw eventuele financiering.

Comfortabel wonen in een mooi afgewerkt appartement

In De Hofmeester komt een gevarieerd aanbod van 26 luxe appartementen met een hoogwaardige architectuur die past bij De entree van Haarlem.Ruime driekamer-, vierkamerappartementen en 2 penthouses met grote livings aan heerlijk zonnige buitenruimtes met uitzicht op de centrale waterpartij van De Hofvijver.

De appartementen variëren in oppervlakten van ca. 110m² tot 165m² met superieure terrassen en balkons van ca. 10m² tot maar liefst 234m². De prijzen zijn vanaf ca. € 340.000,- v.o.n. incl. privéparkeerplaats in de ondergelegen stallinggarage. De penthouses beschikken over 2 eigen parkeerplaatsen.

Alle appartementen zijn in de basis voorzien van sanitair, luxe tegelwerk en ook een keukencheque is bij de koop inbegrepen. Hiernaast bestaat de mogelijkheid om de afwerking van de wanden en vloeren uit te laten voeren. Hiermee is uw appartement direct klaar voor bewoning. En natuurlijk is er alle ruimte voor de invulling van uw eigen woonwensen. 

Voor meer informatie www.entreevanhaarlem.nl