Het nieuwbouwproject De Raak is gestart. Daarom wordt er op woensdag 7 december een ‘Vraag maar raak’ middag georganiseerd. 

Het nieuwbouwproject is een samenwerkingsverband tussen de woningcorporaties Rochdale en Stagenoot. Opmerkelijk aan dit project is dat mensen zelf de indeling van hun eigen woning kunnen bepalen. De Raak bestaat uit 25 eengezinswoningen met een tuin op het zuiden of zuidoosten en een eigen parkeerplaats achter of vlakbij het huis. Naar verwachting worden de woningen in het najaar van 2012 opgeleverd. De indeling van de woning met een oppervlakte van ca. 133 tot 160 m² kan zelf worden bepaald. Zo is er de mogelijkheid om op de eerste verdieping  te wonen met zicht op de gracht. Er kan worden besloten boven te wonen met een uitbouw op de begane grond, of om een dakterras te nemen in plaats van een extra slaapkamer.  Afhankelijk van wensen en de samenstelling van het gezin kijk op deraak.farwest.nl en klik op ‘de bouwopties’.

Vraag maar Raak
Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend op woensdagmiddag 7 december 2011 tussen 14.00 uur en 15.00 uur in de bouwkeet aan de Jan Bongastraat terecht voor informatie. De makelaars van Hypodomus en Nieuw-West zijn daar aanwezig met een hypotheekadviseur om vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om advies over persoonlijke financiële mogelijkheden of de vele indelingsopties. Een afspraak maken voor een ander moment kan natuurlijk ook. Er zijn nog verschillende woningen te koop, een ruime eengezinswoning koopt u al vanaf € 280.500,- v.o.n. Voor meer informatie over het project of over de Vraag maar Raak middag zie ook
www.deraak.farwest.nl of neem contact op met Hypodomus 020-820 8080 of Nieuw West Makelaardij 020-419 3009.