ai-binnentuin-terras

De woningen in het nieuwbouw project Nieuw Zeeland (zie foto) in Amsterdam West zijn bijna verkocht. Diverse types staan nog te koop: riante 2- tot 5-kamerapparte-menten vanaf €170.000,- tot €241.000,- v.o.n. inclusief eigen parkeerplaats. De Starters Renteregeling is op deze woningen van toepassing.

De woningen zijn in november 2011 in prijs verlaagd. Daarna is de verkoop hard gegaan. Niet alleen door de prijsverlaging maar zeker ook door de Starters Renteregeling van Rochdale. De SRR is in november ingezet en er zijn al talrijke woningen mee verkocht.

De Starters Renteregeling

Wat houdt de Starters Renteregeling in? Als u uw eerste koopwoning wilt kopen, maar met uw salaris de NHG-hypotheek (Nationale Hypotheek Garantie) niet kunt dragen, krijgt u via deze regeling de eerste tien jaar 20% korting op de hypotheekrente. Hierdoor heeft u aanzienlijk lagere maandlasten. Ondanks de korting wordt u wel voor 100% eigenaar van de woning. Als uw inkomen na tien jaar nog steeds niet voldoende is, dan verlengen wij de regeling (telkens) voor een periode van vijf jaar. Op het moment dat u de woning verkoopt, of na maximaal 30 jaar, betaalt u de voorgeschoten rente terug aan Rochdale.

Diverse appartementen

De appartementen hebben uitzicht op een (privé)binnentuin, en liggen in een omgeving met een gevarieerd aanbod aan winkels en faciliteiten op sportief, cultureel en maatschappelijk gebied. Het totale complex bestaat uit vijf gebouwen met daarin 174 appartementen. De appartementgebouwen de Plaat, de Bank en het Diep bieden ruimte aan 111 appartementen. Meer informatie vindt u op www.woneninnieuwzeeland.nl of via de makelaar Van der Linden Makelaardij, (020) 5 712 712