Woningstichting Rochdale doet op zaterdag 24 september mee aan de Landelijke Niki Nieuwbouwdag. In Bos en Lommer kan het pas opgeleverde nieuwbouwproject Lommerrijk worden bezocht. Op de Landelijke Nieuwbouwdag kunnen mensen zonder afspraak overal in het land ruim 200 nieuwbouwprojecten bezoeken. De Landelijke Nieuwbouwdag wordt georganiseerd door de Stichting Landelijke Nieuwbouw Portaal (LNP).

De woningen
In totaal komen er in het nieuwbouwproject 157 woningen waarvan 78 koopwoningen, 51 sociale huur, deze woningen zijn allen verhuurd en 28 vrije sector huurwoningen. De vrije sector huurwoningen zullen in oktober in de verhuur gaan via Vlieg makelaars. De koopwoningen bestaan uit drie blokken die het lommerrijke karakter van de wijk benadrukken dankzij de namen van deze drie blokken: Linde (blok A), Plataan (blok C) en Hazelaar (blok D). Er zijn verschillende type woningen te koop ; appartementen, eengezinswoningen en maisonnettes met of zonder dakterras allen inclusief parkeerplaats.

Dakterras
Op dit moment is blok D opgeleverd en tijdens de Niki Nieuwbouwdag is blok C voor het eerst te bezichtigen na oplevering, blok A (aan de gracht) wordt eind oktober opgeleverd. Inmiddels is er een modelwoning en een woning, inclusief dakterras, te bezichtigen op zaterdag 24 september tussen 11:00 en 13:00 uur Het adres van de modelwoning is Blauwvoetstraat 87. Een makelaar staat klaar om u te woord te staan Kijk voor meer informatie en verkoopprijzen op www.lommerrijkwonen.nl of neem contact op met Vlieg makelaars 020-5247430