Onze Lieve Vrouw Hof

Zaterdag 14 oktober a.s. wordt gestart met de verkoop van de 15 luxe eengezinswoningen in het project Onze Lieve Vrouw Hof in Halfweg. Belangstellende kunnen naar de verkoopmanifestatie komen tussen 11:00 en 14:00 uur bij Eetcafé Het Zwaantje aan de Zwanenburgerdijk 454 in Zwanenburg. De ruime woningen die rond om de Rooms Katholieke kerk in Halfweg komen hebben woonoppervlakten variërend van 125 m2 tot 163 m2. De kavels van de woningen zijn variërend tussen 119 m2 en 321 m2. Alle woningen zijn voorzien van een mooie tuin welke op het westen of zuiden is gelegen. Parkeren is mogelijk in het openbaar gebied.

De woningen die geheel in bouwstijl van de Amsterdamse School worden gebouwd zijn verdeeld over 4 bouwblokken rondom de RK kerk. Elk blok heeft, weliswaar in detail, overeenkomstige kenmerken, zoals het gebogen dak met de rode pannen, het specifieke metselwerk en uitstekende goten, maar zijn toch elk op hun eigen wijze uniek. Naast de bouwblokken is er veel aandacht voor het ontwerp en de uitvoering van het openbare gebied. Het voormalige wat verstrooide gebied rondom de kerk wordt nu een fantastische woonplek in het dorp Halfweg.

Verkoop van de woningen zal plaatsvinden via Barnhoorn Vermeer Makelaars uit Badhoevedorp. De verkoop zal plaatsvinden door middel van loting bij de notaris. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.onzelievevrouwhof.nl