sitelogo-zonder-payoffOp dinsdagavond 24 september vond een bijzondere kopers-informatieavond plaats in Garage Notweg. Ymere biedt op ‘Het leukste Punt’ mensen met een bescheiden budget de mogelijkheid om een eigen eengezinswoning te laten bouwen. Kopers beslissen zelf hoe de woning eruit komt te zien. Een unieke kans om een woning heel persoonlijk te maken. ‘Het Leukste Punt’ is het hart van de Waterschapsbuurt in Amsterdam Nieuw-West. Een buurt die steeds leuker wordt. Hier maken oude flats plaats voor nieuwe eengezinswoningen en kleinschalige appartementengebouwen. Het is lekker rustig en toch stad. Winkels, recreatie- en sportmogelijkheden zijn er in overvloed. Kinderen hebben hier nog de ruimte.

Zelf een woning bouwen
Op ‘Het Leukste Punt’ verkoopt Ymere sinds kort ook kavels voor zelfbouw. Zelf bouwen in De Punt, een nieuw concept, waarvoor veel belangstelling is. Want wie wil niet zijn eigen woning bouwen?
Kopers kunnen met een eigen architect/aannemer aan de slag en helemaal hun eigen woning ontwerpen en laten bouwen. Ook kunnen zij een woning kiezen uit een brochure. Ymere heeft een voorselectie gemaakt van aannemer/architect combinaties die scherp geprijsde zelfbouwwoningen aanbieden. Deze woning is samen met de architect nog geheel aan de eigen woonwens aan te passen. De kopers worden tijdens het hele ontwerp- en bouwproces door een bouwbegeleider bijgestaan.

Kavel-kies-avond
De eerste belangstellenden, die zich hebben ingeschreven voor een zelfbouwkavel, konden op deze avond via loting kiezen voor de door hun gewenste kavel. Er zijn in totaal 16 kavels beschikbaar. We zullen starten met de eerste 8 kavels.. Een uniek product voor ‘de Punt’. De aspirant kopers zijn enthousiast en zien met dit project kansen om geheel naar eigen idee en wens een woning op maat te (laten) bouwen. Zij zijn straks pioniers, maar ook ambassadeurs voor zelfbouw in Amsterdam Nieuw West. Op de kavel-kies-avond werden de kopers ook uitgebreid geïnformeerd over het verdere proces van zelfbouw.

siteshutterstock_133973060Beschikbare kavels
Er zijn nog kavels beschikbaar. Meer informatie kunt u vinden op www.wonenophetleuktstepunt.nl. U kunt zich ook aanmelden om meer informatie op te vragen.